• Ви знаходитесь тут:

  • Головна
  • Новини ліцею
  • Лідери учнівського самоврядування нашого ліцею взяли участь у передачі від мешканців Новобаварського району 756 772,00 грн. донату в підтримку Спецпідрозділу “Kraken”

Лідери учнівського самоврядування нашого ліцею взяли участь у передачі від мешканців Новобаварського району 756 772,00 грн. донату в підтримку Спецпідрозділу “Kraken”

2023-12-02

/Files/images/02.12.23.jpg
Лідери учнівського самоврядування нашого ліцею взяли участь у передачі від мешканців Новобаварського району 756 772,00 грн. донату в підтримку Спецпідрозділу “Kraken”, який щодня проявляє хоробрість та мужність обороняючи Харків та визволяючи Харківську область.
Вже другий рік поспіль учні разом із батьками ініціюють волонтерський проєкт «Якщо кожен допоможе Україна - переможе», який одразу був підтриманий головою нашої адміністрації- Тетяною Анатоліївною Цибульник і сьогодні вже набув масштабів цілого марафону добрих справ. Цьогоріч до акції долучились небайдужі мешканці нашого району. А ми - представники активної молоді, виготовляли сувеніри та обереги, випікали смаколики для благодійних аукціонів, малювали картини та листівки.
Військовослужбовці щиро подякували за підтримку та відзначили найактивніших учасників акції.
Завдяки спільним зусилля, підтримці та вірі у добро сьогодні робимо велику справу.
Разом до Перемоги! Слава Україні!

ФОТО

Кiлькiсть переглядiв: 6