Вітаємо команду юних туристів з перемогою І місце за участь у першості Новобаварського району з техніки пішохідного туризму на кубок Героїв Радянського Союзу Петра Дзюби і Валентини Гризодубової.

2018-02-27

/Files/images/1ыыыыыыыыыыыыыыыыыыыыыыыыыыыыыыыыыы.JPG

24-25 лютого 2018 року на базі спортивного залу ХЗОШ № 76 відбулася першість Новобаварського району з техніки пішохідного туризму на кубок Героїв Радянського Союзу Петра Дзюби і Валентини Гризодубової.

Усього у змагання взяли участь 33 учня загальноосвітніх закладів району. Серед них 10 учнів нашої гімназії. Змагання проводились серед двох вікових груп.
В особистому заліку серед хлопців молодшої вікової групи переможцем став Ткач Максим, учень 6 класу – 1 місце. За волю до перемоги був нагороджений грамотою Гаража Руслан учень 5 класу.
Серед дівчат молодшої вікової групи учениця 6 класу Ковальова Анастасія посіла ІІ місце.
Серед хлопців старшої вікової групи учень 7 класу Шестак Ілля - ІІ місце.
Серед дівчат старшої вікової групи учениця 8 класу Логвінова Вікторія – І місце.
Команда юних туристів була нагороджена грамотами Управління освіти адміністрації Новобаварського району міста Харкова та призами від Всеукраїнської громадської дитячої організації «Школа безпеки».

/Files/images/1ыыы.jpg /Files/images/1ыыыы.JPG /Files/images/1ыыыыыы.jpg /Files/images/1ыыыыыыыыыы.jpg /Files/images/1ыыыыыыыыыыыыыыыыыыыыыы.JPG /Files/images/1ыыыыыыыыыыыыыыыыыыыыыыыыыыыыыыыыыыыыыыыыыыыыыыыыыыыыыы.jpg

Кiлькiсть переглядiв: 62