Вітаємо з Днем працівників освіти

2018-10-05

/Files/images/41926479.jpg

Шановні освітяни!

Щиро вітаємо Вас із професійним святом – Днем працівників освіти, святом, яке вшановує інтелект, професіоналізм, людяність, щирість душі та безмежну любов до дитини.

Це свято скромних, і разом з тим достойних людей, свято добра, мудрості та любові. Без Вас цей світ був би набагато гіршим, адже саме освітяни дають надію людству на подальший розвиток! Висловлюємо сердечну вдячність за невтомну працю, за великий талант і покликання сіяти мудрість і знання, за любов до дітей і рідного краю.

Бажаємо відчуття повноти і неповторності життя, здоров’я, невичерпних творчих сил, натхнення, щастя, довгої людської пам’яті, мужності, стриманості та великого терпіння, адже виховання та навчання ніколи не було легкою справою. Хай здійсняться найзаповітніші мрії, хай у ваших родинах завжди панує тепло, радість та затишок!

Учителю! Ти йдеш по цій земліІ слід стає твій крок за крокомЯскравим вогником у сутінках пітьми,А все життя для тебе є уроком.Ти бачиш те, що іншим не під силу,І відповідь даєш на всі «чому?»Ти не даремно тут, бо серце має крила,Воно для всіх – віддать його кому?Маленьким дітям, синьооким і чубатим,Що ловлять погляд, кожен рух всяк час -Це щастя вчителя – його багато,І слід яскравий – вогник не погас.

Зі святом!

Кiлькiсть переглядiв: 75